Kuntonyrkkeilyä ja kahvakuulaa Mihi.fi-liikkujille

TFC:llä järjestetään Mihi.fi liikkujille tarkoitettu maksuton tunti kuntonyrkkeilyä keskiviikkoisin klo 17.30-18.45 sekä kahvakuulaa lauantaisin 11.00 – 12.00. Tunnilla tulemme käsittelemään lajien perustekniikoita sekä tekemään niistä sarjoja. Tunteja ohjaavat TFC:n seurojen ohjaajat. Tunnille tarvitset vain sisäliikuntavarusteet. Tule rohkeasti kokeilemaan!

Mihi.fi on Turun seudulla asuvien 13-19-vuotiaiden nuorten oma maksuton liikuntatuote. Mihi:n ydinajatus on tarjota ilmaista liikettä! Mihin vuoroilla voit liikkua maksutta. Sinun ei tarvitse olla mikään huippu-urheilija liittyäksesi Mihiin, vaan liittymiseen tarvitset vain reipasta mieltä ja uskallusta lähteä liikkumaan hyvässä porukassa. Tsekkaa kaikki vuorot ja lajit uudesta Mihi-lukkarista.

Toimintaan pääset mukaan tulemalla meidän TFC:n Mihi tunnille. Ohjaaja opastaa sinulle Mihipassin hakemisen ennen tunnin alkua jos sinulla ei vielä sellaista ole. Mihi.fi passin saat helpoiten mihin sivustolle rekisteröitymällä täällä. Toki saat apua myös liikunnanopettajaltasi, liikuntavuorolta,  liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta Kupittaan futiskatsomon päädystä tai Nuortenturku-tiedotuspisteestä nuorten taide- ja toimintatalosta Vimmasta.

Lisätietoja:
Mihistä täällä