KUNTONYRKKEILY

Olemme siirtyneet kuntonyrkkeilyssä ulkotreeneihin 2.6.2021 lähtien. Treenit ovat keskiviikkoisin klo 17-18.15 salin läheisyydessä.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita säkkiin, pistetyynyihin tai ilmaan. Tekniikoiden opettamisen jälkeen niistä muodostetaan kombinaatioita, joita harjoitellaan tyynyihin tai säkkiin. Sarjat rasittavat lihaksistoa ja hengityselimistöä kokonaisvaltaisesti sekä tarjoavat haasteen koordinaation sekä liikkuvuuden kehittämiselle. Kuntonyrkkeilyn harrastajilla on harvoin hartia ja niskaseudun vaivoja, sillä se on tehokas elvyttävä kuntoliikuntamuoto. Maustamme ajoittain kuntonyrkkeilyharjoituksia potkunyrkkeilytekniikoilla, jotka nekin kohdistetaan säkkiin tai potkutyynyihin.

Kuntonyrkkeily soveltuu myös kamppailijoille hyökkäysyhdistelmien ja liikkuvuuden harjoitteluun. Teknisissä lajeissa voi jäädä aika varsinaiselle perusasioiden toistamiselle vähälle, joten suosittelemmekin ottamaan kuntonyrkkeilytreenit myös muiden lajien rinnalle ohjelmaan.


Treeniajat näet meidän kalenterista.