Krav Maga

Krav Maga:
Krav Maga on israelilainen lähitaistelu- ja itsepuolustusjärjestelmä, jonka kehitti Imi Lichtenfield hänen ollessaan Israelin armejan lähitaistelukoulutuksen johtaja. Tekniikat perustuvat ihmisen luontaisiin reaktioihin uhkaavissa tilanteissa, sekä ihmisen ollessa hyökkäyksen kohteena. Tämä tapa soveltaa luonnollisia reaktioita mahdollistaa tekniikoiden nopean omaksumisen. Krav Maga soveltuu niin miehille kuin naisillekin.

Krav Maga treenit koostuvat usein tekniikoiden harjoittelusta ja niiden soveltamisesta eri tilanteissa, kamppailusta ja tekniikan tekemisestä uudelleen stressin alla. Krav Magassa taistelusektori on 360 astetta ja puolustautumista harjoitellaan niin yhtä kuin useampaa aseetonta tai aseistettua hyökkääjää vastaan seisten tai maahan jo jouduttua, sekä ulkona että sisällä. Tavoitteena on Krav Magan tekniikan avulla selviytyä tilanteista missä kaikki muut keinot on jo käytetty.

Krav Maga Turku ry on Suomen Krav Maga Liiton jäsen seura. Ohjaajamme ovat Krav Maga Globalin eli KMG:n kouluttamat joka on Krav Magan luojan Imrich “Imi” Lichtenfeldin ykkösoppilaan Eyal Yanilovin luoma kansainvälinen Krav Maga organisaatio. Organisaation tarkoituksena on edistää Krav Magan harrastamista ympäri maailmaa. KMG:lla on toimintaa yli 50 eri maassa. Pidempään harjoitelleet käyvät usein leireillä Israelissa ja Krav Maga passi mahdollistaa harjoittelun myös muiden maiden organisaatioissa matkoilla ollessasi.

Krav Maga harrastuksen voit aloittaa peruskurssilla, seuraava peruskurssi alkaa 4.9.2017 klo 20:30. Lisätietoja Krav Maga Turku ry:n omilla sivuilla. Ilmoittautua voit seuraavalle kurssille sähköpostilla , josta vastauksessa saat tarvittavat lisätiedot. Tarkemmat treeniajat näet meidän kalenterista.

Krav Maga Turku in Turku Extreme Sport Expo

 

Krav Magasta wikipediassa:
Wikipedia: Krav Maga

Krav Maga Global organisaation suomen sivut:
Krav Maga Global

Krav Maga seuran sivut:
Krav Maga Turku ry

Liittojen sivuille pääset seuraavista linkeistä:
www.suomenkravmagaliitto.fi
www.krav-maga.com