Turku Fighting Center ry:n harjoitussalista

Turku Fighting Center on Turussa osoitteessa Hakapellonkatu 2 toimiva kamppailulajikeskus. Meillä sinulla on mahdollisuus harjoitella krav magaa, kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä ja lukkopainia. Meiltä myös tarpeisiinne räätälöidyt yksityistunnit, tuntipaketit ja tilaisuudet.

TFC sali toimii seuraperustaisesti kolmen urheiluseurahttp://tfc.fi/lajit/?page_id=44n yhteistyön avulla. Seurat ovat Krav Maga Turku ry, Turku Fighting Center ry ja SW Turku ry. Seuroilla on omat treeninsä, mutta yhteistyö seurojen välillä antaa harrastajille hyvät mahdollisuudet harrastaa myös muita lajeja oman lajin ohella, sekä laajentaa osaamista monipuolisesti.

Seuramme on mukana Turun kaupungin työikäisille suunnatuissa Leidit liikkeelle –  ja Hikinen tusina -ohjelmissa kahdella viikoittaisella kahvakuulatunnilla. Lisäksi tarjoamme Turun ja lähikuntien nuorille (13-19 v.) suunnattuun osallistujilleen maksuttomaan Mihi.fi-liikuntaohjelmaan yhden kuntonyrkkeily- ja yhden kahvakuulavuoron viikossa. Tarkemmat ajat löydät helpoiten viikkokohtaisesta treeniajat kalenterista.

Seurojen jäsenillä on sopimuksesta mahdollisuus käyttää tiloja ja varusteita treeniaikojen ulkopuolella omaehtoiseen harjoitteluun. Salin tiloista löydät yli 200m2 tatamia, kehän, tilavat pukuhuoneet ja saunan.

Yksityistunnit ja tilavuokrat
Järjestämme teidän tarpeisiin sovitettuja lajiesittelyjä ja peruskursseja edustamistamme lajeista, minkä lisäksi vuokraamme salia harjoitusohjelmamme sallimissa rajoissa muille liikunta- ja urheilusseuroille sekä liikunta-alan ammattilaisille.
Kysy lisää turkufightingcenter@gmail.com

Paikalle pääsee niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin pyörillä ja autoillakin. Parkkipaikkoja on lähistöllä Nummen Pyörän edessä ja Siwan takana sekä jonkin verran salin edustalla, mutta muista katsoa että jalkakäytävät jäävät vapaaksi. Linja-autot 51, 52, 53, 54 Kauppatorin pysäkiltä T42 Yo-Kylän suuntaan tuovat myös perille nopeasti.
View Larger Map