TFC Kevättiedote

Kevään tuulet puhaltaa, mutta se ei ole syy jättää treenejä ja paeta lomalle. Me TFC:llä jatkamme harjoittelua ahkerasti ja olemme kesällä 2015 teräskunnossa, myös muissa lajeissa kuin makkaran syönnissä.

Keväällä on tiedossa tapahtumia:
Järjestämme intensiivikurssin kahvakuulakuulaliikkeistä, niin uusille kuin vanhoille harrastajille, jonka yhteydessä tarjolla myös erilaisia testejä kuulalla. Lisää tietoja myöhemmin.

Kevätjuhlat lähestyvät ja niiden valmistelut käynnistyvät piakkoin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet myöhemmin. Ilmoittaudu toki järjestelytoimikuntaan avuksi tästä turkufightingcenter@gmail.com otsikoksi “Kevätjuhlat 2015 järjestelyt”.

Kuntonyrkkeilyssä sunnuntain jälkimmäinen vuoro jää kesälaitumille ja yhdistämme voimat 15:30 – 16:30 perhenyrkkeilyvuoroon. Eli tervetuloa kaikki nyrkkeilemään sunnuntaina 15:30.

Keskiviikon Warrior Yhteistreeneissä tällä viikolla 17:30 – 18:30 aiheena Kuntonyrkkeily eli tuttavat ja juniorit mukaan kokeilemaan lajia ja vanhat konkarit mukaan myös.

Kahvakuulassa on toivottu ulkotreenejä ja tästä syystä pyydämme varaamaan ulkotreeneihin sopivat kengät mukaan harjoituksiin. Mikä voisi olla hienompaa, kuin aurinkoisessa puistossa tai kentällä laittaa rautapalloa liikkeelle porukalla.

Kuntopainissa jatkamme harjoittelua sunnuntaisin 13:45-15:15 kesään asti. Me pysymme sisätiloissa johtuen asfaltti-ihottuman inhoittavasta luonteesta.

Katso viikon tarkemmat päivitetyt aikataulut .

Kesätöitä vailla?
Turvakerroimelta Juuso oli myös meihin yhteydessä ja kertoi, että kesällä olisi tarjolla paljon tapahtumia, joihin tarvitaan järjestyksenvalvojia. Heillä on meille tarjolla koulutusta järjestyksenvalvojaksi yhteistyökumppanihintaan. Kurssi alkaa jo tänä perjantaina 17.4.2015 16:30 Tuton tiloissa Sepänkadulla. Heillä on myös tarjolla kaasusumutinkoulutusta ja järjestyksenvalvojien jatkokurssia.

Ilmoittaudu tai kysy lisää Juusolta klikkaamalla tästä info@xsec.fi

Kevät terveisin Mika Rastas TFC:ltä