Syksyn UKK ja treeni-infot

Loistavan syysstartin tiimellyksessä muutamia Usein Kysyttyjä Kysymyksiä on pulpahdellut pintaan. Aloitetaan ‘urhokalevoiden’ pureskelu lukujärjestyksestä eli siitä mitä mikäkin treeni pitää sisällään?

Kuntonyrkkeilyä…
… on tarjolla puhtaimmillaan maantaisin ja sunnuntaipäivisin (perhenyrkkeily). Tulee hiki, näyttää ja tuntuu nyrkkeilyltä, mutta noin muuten pidetään jalat maan pinnalla. Konkreettisesti. Nimittäin…

Kuntopotkunyrkkeilyä…
… on tarjolla keskiviikkoisin ja sunnuntai-iltaisin. Näillä vuoroilla lyömisen joukkoon saatetaan lisätä myös hiukan potkuharjoitteita. Sunnuntaina potkut ovat mukana hyvinkin todennäköisesti.

Kahvakuulaa…
…liikutellaan kolme kertaa viikossa. Maanantain vuoro lähtee selkeimmin liikkeelle perusteista. Torstaisin ja lauantaisin harjoitusohjelmaa ammennetaan hiukan suuremmasta liikearsenaalista, mutta myös näille vuoroille ovat kaikki tervetulleita. Liikkeet opastetaan, eikä mahdollisesti rivakampaa tempoakaan kannata säikkyä, sillä viime kädessä kukin tappelee rautapalloa vastaan omista lähtökohdistaan.

Kuntopainia…
…väännetään toistaiseksi yhdellä sunnuntaisella viikkovuorolla. Luvassa on monipuolisia kehonhallintaa, kuntoa, liikkuuvuutta ja ties mitä parantavia harjoitteita, joissa painilajien luonteeseen kuuluvasta kontaktista huolimatta ainoa todellinen vastustaja löytyy omien korvien välistä. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita!

Krav magan…
…uusien harrastajien sisäänotto tapahtuu peruskurssien kautta. Jos olet peruskurssisi käynyt, tiedät todennäköisesti varsin tarkkaan, millä vuorolla jatkat harjoitteluasi. Lajista kiinnostuneiden kannattaa puolestaan kärkkyä seuraavan peruskurssin mainoksia.

TFC Warrior?
Markkinointiosaston lanseeraamalle multispektaakkelitunnille ovat tervetulleita kaikki salimme harrastajat lajista riippumatta ja tarjolla on – kyllä vain – kaikkia salimme lajeja. Juuri tällä hetkellä soturivuorot rakentuvat kuntonyrkkeilyn peruskurssin ympärille, mutta muutaman viikon kuluttua vuoronsa saavat muutkin lajit.

Voittajat, nähdään treeneissä!

Treenien Viikkokalenteri 2014 Syksy