Tervehdys Voittajat!

Openclipart palkinto
Peruskurssit ovat loppusuoralla, ellei peräti jo ohi, ja on tullut aika tutustua lajitekniikkojen lisäksi myös kanssataistelijoihin ja kohtalotovereihin. Perjantaina 17.10.2014 klo 21 alkaen kokoonnumme Yo-kylän sydämessä, syksyisten katujen sylistä, anniskeluravintola Three Beers’issä (No, ei hehkuteta enempää, ettei lähde luvat. Keneltäkään.) Mitään sen ihmeempää ohjelmaa ei olla järjestämässä, mutta hyviä tyyppejä kuntonyrkkeilyn, kuntopainin, kahvakuulan ja krav magan parista nyt ainakin on paikalla. Tule tutustumaan treenikavereihin myös salin ulkopuolella.

Peruskurssien jälkeinen elämä? Sitä ON!

Kuntonyrkkeilyssä puhdasta nyrkkiä tarjoillaan maanantaisin ja potkuhöystöt on mukana keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Huomatkaa, että TFC Warrior -vuorolla kuntonyrkkeily antaa peruskurssin päätyttyä hetkeksi tilaa muille lajeille ja kuten ennenkin myös tälle vuorolle ovat kaikki tervetulleita.

Kahvakuulassa kaikki vuorot ovat edelleen avoimia kaikille harrastajille. Maanantaisin tullaan jatkamaan peruskurssin liikearsenaalin täydentämistä rautalangasta vääntäen, mutta kärryille nostellaan taatusti myös torstain ja lauantain vuoroilla, joilla siis liikevalikoima on lähtökohtaisesti hiukan suurempi.

Kuntopaini jatkaa sunnuntaina tuttuun aikaan, tutuilla teemoilla ja krav maga -kansaa infotaan lähipäivinä vielä erikseen.

Käy tarkistamassa ajantasainen aikataulu treenikalenterista!