Kevättä on juhlittu! Kiitos kaikille mukana olleille.

Edessä on vielä yksi viikko täydellä kattauksella, ennen kuin siirrytään kesäisemmän tarjonnan äärelle. Saavutetun rantakunnon puolesta ei tarvitse kuitenkaan olla huolissaan, sillä hikeä tiristetään myös kesän mittaan ihan huolella.

Kuntonyrkkeilyä on tarjolla kesäkuukausina kahdesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Kevään viimeinen perhenyrkkeilyvuoro on su 31.5., minkä jälkeen ‘lapselliset’ siirtyvät koulujen alkamisen tietämille kestävälle kesätauolle. Mikäli onnistumme järjestämään perustreenien yhteyteen ohjelmaa myös ihmistaimille, tiedotamme siitä vähintään täällä FB:n puolella.

Kahvakuulan treeneistä maanantaiset ja torstaiset jatkuvat läpi kesän. Mahdollisesta lauantain treenitarjonnasta (jota siis ohjaajien tunnelmista päätellen saattaa hyvinkin tulla tarjolle) laitamme infoa niin ikään sekä FB:iin että verkkosivujen kalenteriin.

Krav maga -ryhmät yhdistyvät kesän ajaksi siten, että viikoittain on tarjolla kaikille yhteisesti kaksi puolentoista tunnin treeniä. Koska kesään mahtuu lisäksi kaikenlaista leiri, kurssi- ja reissukuviota, ei pitäisi tälläkää rintamalla käydä aika pitkäksi.
Kuntopaini vetää kesällä henkeä, mutta niin painijat, iskijät kuin potkijatkin voivat pitää tuntumaa yllä kesän ajaksi kalenteriin jätetyllä omatoimisparrivuorolla.

MUTTA, vielä viikko eletään kevättä!
Nähdään treeneissä!

P.S. Kevätjuhlan jäljiltä salille jäi lentopalloa, pesäpallomaila & -pallo sekä jonkinlainen jalkapallo. Tykkää tai plussaa kommentista, jos mahdollinen kesäpalloilu kiinnostaa.