TFC:n syyskausi & peruskurssit starttaa syyskuussa

TFC:n syksykauden ohjelma on nähtävissä treeniaikatauluissa ja muutamaa muutosta lukuunottamatta lajit ja treeniajat säilyttävät vanhat paikkansa. Kauden alussa salilla järjestetään myös peruskursseja madaltamaan harjoittelun aloituskynnystä. Tervetuloa mukaan!

KUNTONYRKKEILY (TFC ry)

Kuntonyrkkeilyn peruskurssilla opetamme lajin perustekniikat niin, että harjoittelun jatkaminen on myöhemmin hieman helpompaa.
Peruskurssi kestää 6 treenikertaa ja treenit pidetään kahdesti viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.30-18.45. Peruskurssille tarvitset sisäliikuntavarusteet, vesipullon ja hikipyyhkeen. Salilla on yhteiskäytössä joitakin hansikkaita, joten heti alkajaisiksi ostoksille ei ole pakko rientää, vaikka moni pitemmän päälle mieluiten treenaakin omilla hansikkaillaan.

Ensimmäiset harjoitukset: ma 10.9. klo 17.30.

Peruskurssille voi osallistua kymppikorteilla (50 €) tai kertamaksuilla (6 €). Opiskelija-alennus voimassa olevalla opiskelijakortilla -10 %.

KAHVAKUULAHARJOITTELU (TFC ry)

Kahvakuulaharjoittelun peruskurssilla käymme läpi perinteiset kilpanostotekniikat (työntö, tempaus ja longcycle) sekä näitä tukevat pohjatekniikat (heilautus ja rinnalleveto). Tekniikat pilkotaan helposti sulaviin osiin ja niiden avulla harjoittelu on jatkossa tehokasta ja turvallista. Peruskurssi kestää viisi maanantaita. Peruskurssille tarvitset sisäliikuntavarusteet, vesipullon ja toivottavasti myös hikipyyhkeen, koska mitkä ne sellaiset harjoitukset olisivat, joissa ei tulisi pikkuisen kuuma.

Ensimmäiset harjoitukset: ma 10.9. klo 19-20.

Peruskurssille voi osallistua kymppikorteilla (50 €) tai kertamaksuilla (6 €). Opiskelija-alennus voimassa olevalla opiskelijakortilla -10 %.

KRAV MAGA (Krav Maga Turku ry)

Israelilaista alkuperää olevan itsepuolustuslaji krav magan peruskurssi sisältää 19 harjoitusta, joiden aikana opitaan lajin ensimmäiseen tasokokeeseen vaadittavat perustekniikat sekä opetellaan jatkoharjoittelun kannalta keskeiset turvallisen harjoittelun perusteet. Peruskurssiin sisältyy 19 harjoituskertaa ja kurssin hinta on 120 €. Treenit pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 20.30-21.30 sekä perjantaisin 20-21.

Ensimmäiset harjoitukset: ti 4.9.

Huom! Peruskurssit ovat olleet varsin suosittuja ja paikkoja on rajoitetusti. Näin ollen ennakkoilmoittautuminen on käutännössä välttämätöntä.

Lisätietoa: info@kravmagaturku.fi http://www.kravmagaturku.fi/peruskurssi-info.

LUKKOPAINI (Submission Wrestling Turku ry)

Lukkopaini on painin muoto, jossa päämääränä on hallita vastustajaa pystyssä tai matossa ilman lyöntejä erilaisten käsi- ja jalkalukkojen sekä kuristusten avulla. Laji on hyvin samankaltainen brasilialaisen jujutsun kanssa, merkittävämpänä erona on se ettei lukkopainissa käytetä gitä. Laji sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille miehille ja naisille. Se kehittää kuntoa, koordinaatiota ja liikkuvuutta, eikä sen harjoitteleminen edellytä aiempaa kamppailukokemusta. Peruskurssiin sisältyy 15 harjoituskertaa ja kurssilla on hintaa 70 €. Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 20-21.30 ja perjantaisin klo 17-18.30.

Ensimmäiset harjoitukset: ke 12.9.

Ilmoittaudu mukaan (tai kysy lisätietoja): mikael.fleege@gmail.com tai ilmesty suoraan ensimmäisiin treeneihin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *