TFC Syyskausi alkaa 4.9.2017 Tule!

Kylläpäs aika rientää näillä helteillä!

TFC:n syksykauden ohjelma julkaistaan lähipäivinä ja karkeasti ottaen se säilyy entisellään. Melkeinpä yhtä klassiseen tapaan kuntolajeissamme, kahvakuulassa ja kunto(potku)nyrkkeilyssä peruskurssitellaan syyskauden alkajaisiksi ensimmäiset viisi viikkoa. Varsinaisia pohjatietovaatimuksia ei ole, joten treenaamaan pääsee, vaikka ei peruskurssia olisikaan suoritettuna. Samaan hengenvetoon täytyy kuitenkin todeta, että onhan se mukavampaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa treenata asioita hyvällä tekniikalla.

Kunto(potku)nyrkkeilyn peruskurssilla opettelemme kuntonyrkkeilyn perustekniikat niin, että harjoittelun jatkaminen on myöhemmin hieman helpompaa. Lisäksi maistelemme 1-2 kertana potkupuolta sen verran, että yleensä siinä ehtii päästä kivasti jyvälle potkujen ihanuudesta.
Peruskurssi kestää 10 treenikertaa ja treenit pidetään kahdesti viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.30-18.45. Ensimmäiset harjoitukset: ma 4.9. klo 17.30.

Kahvakuulan peruskurssilla käymme läpi perinteiset kilpanostotekniikat (työntö, tempaus, rinnalleveto jne.) ja pilkomme ne helposti sulaviin osin.
Peruskurssi kestää viisi maanantaita. Ensimmäiset harjoitukset: ma 4.9. klo 19-20.

Peruskursseille tarvitset sisäliikuntavarusteet, vesipullon ja toivottavasti myös hikipyyhkeen, koska mitkä ne sellaiset harjoitukset olisivat, joissa ei tulisi pikkuisen kuuma.

Voit maksaa osallistumisesi kertamaksuilla tai ostamalla vaikkapa kymmenen treenikertaa sisältävän kymppikortin.

P.S. Krav maga Turku ry:n suosittu krav magan peruskurssi alkaa sekin syyskuuun ensimmäisellä viikolla. Jos itsepuolustustaidot ja kuntoliikunta kiinnostavat, ilmoittaudu nopeasti mukaan.

P.P.S. Eikä tässäkään vielä kaikki! Myös lukkopainin saralla on tarjolla peruskurssi syyskuun alusta alkaen. Hurjalta kuulostavasta nimestä huolimatta laji sopii mainiosti kuntolajiksi kaikenikäisille, -kokoisille ja -näköisille ihmisille.

Kysy tarvittaessa lisää vaikkapa facebook yksityisviestillä tai sähköpostilla.

TERVETULOA TREENAAMAAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *