TFC pikkujoulut tai itsenäisyyspäivän “tanssit”

reindeer

Olemme taas olleet kilttejä harrastajia, joten seuramme on päättänyt risujen sijaan antaa meille lahjaksi yhdessäoloa ja mukavaa illanviettoa. Tapahtuman päiväksi on valikoitunut monien kiertoteiden kautta suoraan sanottuna mahtava päivä, eli juhlimme itsenäisyyspäivän aatonaattona 5.12.2014 klo 19:00 alkaen!

Ohjelmaa on ideoitu pitkin syksyä ja illalla tulemme tarjoamaan TFC:llä ravintoa niin silmille, mahalle kuin korkeille aivotoiminnoillekin.

Tietysti ensin treenataan innokkaiden kanssa eli Krav Magan yhteistreenit 18:00 – 19:00 tuona perjantaina ovatkin kaikille harrastajille avoimet monilajitreenit. Sitten saunat, joiden jälkeen annammekin illan ohjelmien alkaa.

Ohjelman järjestelyistä kiinnostuneet ottakaa yhteyttä turkufightingcenter@gmail.com osoitteeseen, niin saadaan pallot vietyä maaliin saakka porukassa. Kiitos avustanne!

Ilmoittautumislista tulee TFC:n seinälle, käy laittamassa nimesi listaan! Mikäli olet estynyt ilmoittautumasta seinälle, voit myös pyytää nimeäsi lisättävän listalle lähettämällä sähköpostia edellä mainittuun osoitteeseen.

Tilaisuus on avoin kaikille voimassa olevan harjoitusoikeuden omaaville ilmoittautuneille TFC:n tai Krav Maga Turun harrastajille!

And in English:

As we have been kind hobbyists, our organization has decided that instead of giving us wooden sticks, as a present, we shall be given an opportunity to have a pleasant evening together. The great date for this event has been selected to be 5.12.2014 so a day before Finnish Independence day.

We have had ideas about possible programs for the evening during the fall time and as these come together, we will try to provide you with nutrients to the eye, stomach and higher brain functions.

Of course the ones who want to practise have a chance to do so, as we will first practise together on the Krav Maga practise time 18:00 – 19:00. After that the sauna is open, after sauna the programs start.

Everyone who is interested in the organization of the party please send email to turkufightingcenter@gmail.com so we can have a group working on the arrangements. Thank you for your help!

Please Register with your name to the list on the Infoboard in the gym, so we know how many people are coming.

The Event is open to all enrolled hobbyists with an active practise membership of TFC or Krav Maga Turku ry.

Tervetuloa juhlimaan,
TFC:n puolesta Mika Rastas