TFC:n Kevätkausi paukahtaen käyntiin

Hurraa! Uusi vuosi ja jonkun kohdalla ehkä myös uudet (vanhat) lupaukset!

Peruskurssirulettia on pyöräytetty ja TFC alkaa muutenkin olla kaikin puolin valmis täysipainoiseen kevätkauteen. Tällä viikolla kaikki ryhmät pyörivät taas täydellä painolla. Peruskurssinsa aloittavat krav maga -harrastajat sekä kuntopainijat ja seuraavalla viikolla perusteiden läpikäyminen startataan myös kunto(potku)nyrkkeilyn ja kahvakuulan parissa. Samaisesta viikosta alkaen keskiviikkoiset warrior-yhteistreenivuorot vietetään viiden viikon ajan kuntopotkunyrkkeilyn perusteiden parissa. Sitä ennen (eli ke 14.1.) ja sen jälkeen myös muut lajit ovat totta kai edustettuina.

Alkuvuoden bonusylläripyllärin muodostavat keskiviikkoaamuiset Rautarouva ja -herra -treenit! Tarjolla on reilun kuukauden ajan triathlonistin vetämät tunnin mittaiset aamujumpat lihaskunto- ja liikkuvuuskierteellä. Rautaista asennetta vaati myös treenien aamuvirkkuja hemmotteleva ajankohta: ke-aamu klo 6.30-7.30. Siitä onkin hyvä jatkaa töihin paheksumaan työtovereita, jotka ovat vasta saavuttamassa heräämisvaiheen!

Turku Fighting Center ylpeänä esittää: Lajimme ja niiden peruskurssit.

Kuntopotkunyrkkeily …
…on nyrkkeilyn ja potkunyrkkeilyn tekniikkoihin perustuvaa kuntoliikuntaa, jossa kyytiä saa koko kroppa. (Huom! Kielikuva. Kuntonyrkeillä osumme vain säkkiin, pistetyynyihin tai ilmaan). Kunto kasvaa, mahdollinen rasva palaa, liikkuvuus paranee ja koordinaatio kehittyy.
Peruskurssi kestää 10 harjoituskertaa ja treenejä on kahdesti viikossa (ma & ke). Homma starttaa ma 19.1.2015 klo 17:30.

Kuntopainissa…
…kroppaa koetellaan painilajeille tyypillisillä harjoitteilla ja samalla voima karttuu, liikkuvuus paranee ja kehonhallinta nousee ihan uudelle tasolle. Koska kuntolajissa ei kilpailla, näiden tuntien ‘syleilyssä’ ei loukkaannuta.
Peruskurssilla on mittaa 5 harjoituskertaa ja treenit on kerran viikossa sunnuntaisin. Ekat perustetreenit su 18.1.2015 klo 13:45.

Kahvakuulaharjoittelussa…
… harjoitusvastustajanamme toimii kahvalla varustettu rautakuula, joka yksikertaisuudestaan huolimatta taipuu monipuoliseksi treenivälineeksi. Peruskurssilla opettelemme tärkeimmät perusliikkeet, joita voi varioida edelleen lähes loputtomasti. Kahvakuulaharjoittelu kuormittaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Lihaskunto ja -kestävyys lisääntyvät ja kehohallinta paranee.
Peruskurssin pituus on 5 harjoituskertaa ja treenit pidetään maanantaisin alkaen 19.1. 2015 klo 19:00.

Krav maga…
…on israelilaislähtöinen kamppailulaji, jonka tekniikat perustuvat ihmisen luontaisiin reaktioihin uhkaavissa tilanteissa. Lajin parissa pääsekin varsin nopeasti hyvään alkuun itsepuolustustaitojen saralla, mutta se tarjoaa mielekästä opeteltavaa myös vuosiksi eteenpäin. Krav maga sopii kaikille miehille ja naisille lähtötasosta riippumatta. Lajia ohjaavat Krav Maga Turku ry:n ohjaajat.
Seuraava peruskurssi alkaa peruskurssi-infolla ja ensimmäisillä harjoituksilla ti 13.1. 2015 klo 20:00.

TFC:n väki toivottaa kaikki uudet ja vanhat harrastajat lämpimästi tervetulleiksi liikkumaan!