TFC Syysinfot

20161011_009

Kuntolajien peruskurssittelu alkaa kuluvan syksyn osalta vetää viimeisiään ja on aika kääntää katsetta jatkoharjoittelun suuntaan. Sen suurempaa remonttia lukujärjestykseen ei olla tekemässä, mutta jos olet aiemmin arkaillut osallistua tietyille vuoroille, nyt perusteiden ollessa jo varsin hyvin hallussa, moiseen arkailuun ei ole syytä. Krav magassa ja lukkopainissa peruskurssit toki vielä jatkuvat ohjaajienne ilmoittamalla tavalla.

Kuntonyrkkeilijöille sekä kuntopotkijoille on suunniteltu tuleviin harjoituksiin uusia yhdistelmiä sekä lisää tekniikoita vanhojen jo hieman opittujen kertauksen rinnalle.

Kahvakuulaharrastajille puolestaan tarjoamme ensi viikolla – ma 17.10 ja to 20.10 – mahdollisuuden pieneen kuntotestiin, normaaliharjoitusten ohessa. Ennen kuin kukaan alkaa tuntea tenttijännitystä, todettakoon, että testillä ei mitata keskinäistä tai oikeastaan mitään muutakaan paremmuutta. Pikemminkin kyseessä on harjoite, jonka tuloksen voi kätkeä harjoituspäiväkirjan kanteen, älypuhelinsovelluksen syövereihin tai sydämeensä, jota voi helliä iltaisin ennen nukahtamista ja jonka voi pistää uusiksi esim. puolenvuoden päästä!

Muistathan, että elämässä on paljon muutakin kuin treeni.

Pe 14.10. klo 18 alkaen järjestetään salilla puolikausitapaaminen. Tarjolla on rentoa yhdessöoloa saunan, kahvin, virvokkeiden ja jutustelun parissa. Illemmalla, n. klo 21, seurue siirtyy Ylioppilaskylän ytimeen, Three Beersiin. Sinne!

Su 16.10. klo 13 järjestetään näin loppukevään kunniaksi seuran kevätkokouksen loppuosa. Salin ilmoitustaululla kutsua ja ohjelmaa olikin jo nähtäville. Kokouksen asialistalla ovat aiemmin alkaneen kevätkokouksen viimeiset pykälät. Tule mukaan kuulemaan seuratoiminnasta ja ehdottamaan uusia tuulia!

TFC:n treeniajat ja muut tapahtumat samoin kuin seuran sähköinen presenssi löytyvät ”atk:sta”:
Treeniajat: http://tfc.fi/index.php/treeniajat/
Facebook: https://www.facebook.com/TurkuFightingCenter/
Google+: https://plus.google.com/+TfcFi
Instagram: https://www.instagram.com/turkufightingcenter/

P.S. Ai niin, pikkujoulutontut ovat taas liikkeellä. Päivämääristä käydään kuumaa vääntöä ja ohjelmaideoita sekä talkooapua otetaan vastaan kaikilla tavoin! Olkaa kilttejä.