TFC:n syksy pyörähtää käyntiin täydellä teholla ensi viikolla

Pitkä kuuma kesä…tai…no, kesä on nyt takana!

TFC:n syksy pyörähtää käyntiin täydellä teholla ensi viikolla, 5.9.2016, tutulla peruskurssikattauksella ja täpötäydellä treenilukujärjestyksellä.

Kuntonyrkkeilyssä lyödään sekä kunto että tunnelmat korkealle Mikan, Empun, Jeren, Juhan ja Julian johdolla. Perusteista lähtien starttaillaan 5.9. klo 17.30 alkaen, mutta kyllä siellä kokeneemmiltakin hiki irti tiristetään.

Jos lyöminen ei tahdo riittää, keskiviikkoisin tarjolla on myös kuntopotkunyrkkeilyä. Kenkää rapakunnolle ovat tarjoilemassa Jere, Mika ja Matti.

Kahvakuulan kanssa (ja välillä ilmankin) treenaillaan niin ikään 5.9. alkaen. Treenit starttailevat klo 19.00 ja vauhtia piiskaamassa ovat Mika, Marjut, Antti, Kimmo ja Jarno. Myös näillä vuoroilla yritetään pitää kaikentasoisten harrastajien syke korkealla ja lihakset hapoilla.

Lukkopainin hienouksia avaava peruskurssi alkaa 7.9. klo 20.00 Samin ja Mikaelin johdolla. Näissä treeneissä kaikki saavat “taputtaa” eli mars, kokeilemaan!

Myös kuntopaini on palaamassa kuvioihin. Tarjolla on reipashenkistä kuntoilua kravattiheitoista aina vanhaan kunnon nelsoniin. Tarkempaa tietoa treenien ajankohdista ja sisällöistä saa Facebookin kuntopainiryhmästä tai suoraan ohjaaja Kaitsulta kysymällä.

Israelilaisesta sotilaslajista siviilimaailmaan(kin) sovitettu itsepuolustuslaji krav maga tarjoaa valmiuksia itsensä ja läheistensä puolustamiseen. Suosittu peruskurssi alkaa 6.9. ja samana iltana vanhat harrastajat siirtyvät taas kesän yhteisharjoituksista omiin tasoryhmiinsä. Vetovastuu on Krav Maga Turku ry:n osaavilla ohjaajilla.

Verkkosivuiltamme löytyy…
… lisätietoa lajeista: http://tfc.fi/index.php/lajit/
… tarkemmat viikoittaiset aikataulut: http://tfc.fi/index.php/treeniajat/
… sekä tietoa harjoitteluhinnoista: http://tfc.fi/index.php/harjoitteluhinnat/

Mikäli mieleesi juolahtaa kysymyksiä, joihin sähköiset kanavamme eivät anna vastauksia, tai jos haluat esimerkiksi ilmoittautua mukaan toimintaamme tai peruskursseille, laita sähköpostia tulemaan osoitteeseen: turkufightingcenter@gmail.com .

Tervetuloa treenaamaan!
TFC lajit silhuetti