TFC Pikkujoulut 2015 12.12.2015 klo 17:00 alkaen!

Lemonade_Jo_deer
Päivää arvoisat TFC:n harrastajat!

Taas on tullut aika viedä päätökseen syyskauden harjoittelut yhteisellä illanvietolla, jota niin perinteiden, kulttuurin kuin uskontojenkin tuputtamana olemme Pikkujouluksi tottuneet kutsumaan. Kaikista näistä välittämättä ja niistä huolimatta kokoonnumme urheilijoina, liikkujina, harrastajina ja ihmisinä yhteen viettämään mukavaa iltaa ruuan ja ohjelman parissa tuona iltana.

Asu vapaa, mutta pakollinen ja niin kutsuttu pikkujuhlavuus on ihan ok näissä kekkereissä, mutta farkut ja t-paitakaan eivät ole kiellettyjä. Eli älkää stressatko itseänne osallistumasta vaan tulkaa rohkeasti mukaan.

Alustava ohjelma ja ilmoittautumislista ilmestyy tänään TFC:n seinälle, joten laitappa sinne nimeä ja ruksia osallistutko treeneihin sekä mielellään seurasta pari kirjainta, kuten esimerkeissä. Tarvitsemme ilmoittautumiset jotta osaamme varata ruokaa riittävästi.

Myös talkooavuksi voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia tästä! Toki ohjelmia saa ehdottaa ja jos osaatte laulaa, soittaa, tanssia tai olet vaikka aloitteleva standup koomikko tässä on tilaisuutesi. 🙂

Samalla muistutus tulla vaikuttamaan salin tulevaisuuteen keskiviikkona 9.12.2015 klo 16:00 alkaen TFC:n syyskokoukseen. Kaikki ovat tervetulleet sinne ja jäsenillä on jopa äänioikeus tilaisuudessa. Jäsenyys syntyy teidän hyväksynnästä yhteystietolapulla ja tovin harramisen jälkeen. Tule paikalle ja vaikuta!

Tonttuilevin terveisin, Mika Rastas