Kausi alkaa, Kuha harrastajat ilmoittautuu!

Screenshot from 2016-01-06 14-34-52
Huomenna se alkaa ihan virallisesti: TFC:n vuosi 2016!

Perusteista asti aloitetaan lajeihin tutustuminen kuntonyrkkeilyssä (ma & ke), kahvakuulaharjoittelussa (ma) sekä Krav maga Turku ry:n pyörittämässä krav magassa (ti 12.1. alkaen). Harjoittelu kuntopaini-nimen alla on ainakin hetkellisesti tauolla, mutta salin lukkopainiväki on luvannut järjestää lukkopainin peruskurssin, joka alkaa ke 13.1. klo 20.

Treeniviikkoon mahtuu luonnollisesti maga-miesten ja -naisten jatkoryhmät tiistaisin ja torstaisin, potkuilla maustettua kunto(potku)nyrkkeilyä keskiviikkoisin, lukkopainia perjantaisin, perhenyrkkeilyä sunnuntaisin sekä perinteiset torstain afterworkit ja lauantain käynnistäjät kahvakuulassa.

Eikä siinä vielä kaikki! Mamma-kuntis tarjoaa keskiviikkoisin pienten lasten äideille mahdollisuuden kohottaa kuntoa omassa porukassaan. Laita sanaa eteenpäin, vaikka et kohderyhmään sattuisi kuulumaankaan.

Kahvakuulan perustekniikkoihin tarjoutuu muuten “pikakurssimahdollisuus” la 6.2.2016. Kestoa on tauon kera arvioilta noin 3 h. Tulkaa sinne, jos viidelle viikolle venyvä perusteiden harjoittelu ei nappaa/kiinnosta.

Käy tutustumassa treenikalenteriin täällä.
Tervetuloa treenaamaan!

P.S. Kiitos seuralaisille Pikkujouluista! Niistä on jäljellä lämmin ja hymyilemään laittava muisto, josta alla näyte harrastajien luovuudesta ja yhteistyötaidoista.

IMG_20151223_215841